Quickscan brandveiligheid

In een mum van tijd weten hoe veiligheid bij jou geregeld is? Laat dan een quickscan (brandveiligheidsscan) uitvoeren door Kijk op Veiligheid. Zo weet je snel hoe jouw gebouwen ervoor staan. Ideaal wanneer je meerdere gebouwen in beheer hebt. Op deze manier weet je namelijk snel welk gebouw écht prioriteit moet krijgen op het gebied van brandveiligheid.

Hoe gaan we te werk? 

Of we nu de (brand)veiligheid in een kantoorgebouw of in een vleugel van een zorglocatie beoordelen. In veel gevallen is er sprake van zogenaamde trends. Dat zijn onderwerpen die vaker terugkomen in een gebouw. Wij gaan op zoek naar deze trends, daardoor kunnen we jouw gebouw sneller onderzoeken. Hierdoor heb jij minder overlast op locatie én zijn er minder inspectiekosten. Een snelle brandveiligheidsscan op locatie.

Brandveiligheidsscan

In de brandveiligheidsscan registreren we de tekortkomingen van jouw gebouw met behulp van slimme software. Deze punten worden in kaart gebracht in een digitale plattegrond. Hierop zijn foto’s en maatvoeringen te vinden, deze plattegrond is later te gebruiken voor herstel en beheer van de brandveiligheid.

We zetten alle bevindingen om in een kostenraming. Deze raming is te gebruiken voor budgettering en begroting.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.