Crisismanagement

Is jouw organisatie voorbereid op een calamiteit? Waarschijnlijk is er een ontruimingsplan… Maar wat als de stroom uitvalt? Of drinkwater langdurig niet beschikbaar is? Welke gevolgen heeft dit voor jouw bedrijf? Wij bereiden jouw organisatie voor op juist dit soort situaties met crisismanagement. Dat is risicogerichte veiligheid.

Crisismanagement

Veel organisaties laten het erop aankomen. Ze denken ‘dat overkomt ons niet’ of ‘we zien het wel als het misgaat’. Maar wat betekent het nou echt voor jouw organisatie als de stroom uitvalt? Kan jouw zorgorganisatie dan nog wel de juiste zorg leveren aan cliënten? Of zijn artikelen uit jouw magazijn dan nog wel houdbaar? En wat als je ineens geen water meer hebt? Wat gebeurt er dan? En wie bel je eigenlijk om dit soort problemen zo snel mogelijk op te lossen?

Maatwerk

Je houdt je misschien niet iedere dag met dit soort zaken bezig, maar toch is het goed om vast te leggen wat er in een dergelijke situatie moet gebeuren. Kijk op Veiligheid inventariseert de scenario’s die voor jou realistisch zijn. Wij zijn jouw adviseur als het gaat om (brand)veiligheid.

Continuïteit

We kijken niet alleen naar procedures tijdens een calamiteit, we inventariseren ook wat er daarna moet gebeuren. Wat zijn de gevolgen van de calamiteit en hoe gaan we alles zo goed mogelijk regelen? Kortom, welke beheersmaatregelen heb je nodig.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.