Wie zijn wij?

Kijk op Veiligheid is hét adviesbureau gericht op risicogerichte brandveiligheid. Sjoerd Nieuwenhuizen en Pim Boswerger leiden het bureau met een visie: méér doen dan alleen wet- en regelgeving. Deze aanpak zorgt voor échte veiligheid. Kijk op Veiligheid toetst niet alleen op bouwkundig en installatietechnisch niveau, we kijken ook naar jouw organisatie en cultuur.

 

Sjoerd Nieuwenhuizen: “Brandveiligheid is meer
dan alleen een vak. Het is de passie van onze
adviseurs, zowel
tijdens werktijd als daarbuiten. Dit zie je terug in onze adviezen.
Onze adviezen zijn integer, gewoon in begrijpbare taal
en praktisch, waarbij de juiste weging van
het risico altijd voorop staat”. 

Onze kernwaarden

 

 

We gaan dus een stap verder. En dat wordt gewaardeerd. Daarom laten diverse zorgorganisaties, woningcorporaties en winkelcentra zich inmiddels door ons adviseren.

Wij werken volgens onze vijf kernwaarden:

1

Wij lossen het op

Maar dan wel in de praktische zin en in begrijpelijke taal. Onze adviezen zijn concreet, waardoor jij zelf direct aan de slag kan. Of wij nemen je zorgen uit handen en gaan voor je aan de slag.

2

Niet meer, maar op maat

Wij geloven in brandveiligheid gestuurd op risico’s. Risicogerichte brandveiligheid is maatwerk en levert altijd een hoger veiligheidsniveau op dan de klassieke benadering. We kijken verder dan alleen wet- en regelgeving.

3

Plezier, open en eerlijk

Werken met of werken bij Kijk op Veiligheid doe je met plezier. Wij zijn open (gebruik ons als hulplijn), eerlijk (we geven je gevraagd en ongevraagd advies) en komen uiteraard onze afspraken na.

4

Samenwerken en kennis delen

Wij focussen ons op de veiligheid van morgen. Daarom investeren wij in talentontwikkeling, netwerken en tooling. Onze kennis delen wij als ‘expert’ en als ‘senior user’ met organisaties of als gastdocenten op hogescholen, universiteiten en private opleidingsinstituten.

5

Toekomstgericht

Wij hebben oog voor de wereld van morgen. Daarom dragen wij bij aan een duurzame wereld, niet alleen in onze adviezen maar ook in ons gedrag. Zo heb je niet alleen je veiligheid tot in de puntjes geregeld, maar doe je dat ook nog maatschappelijk verantwoord.

 

Pim Boswerger: “Onze kernwaarden zijn het DNA van Kijk op Veiligheid”

 

 

 

 

 

 

 

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.