Brandveiligheidsconcepten

Voor een brandveiligheidsconcept kijken we verder dan wet- en regelgeving voor brandveiligheid. We kijken op verschillende niveaus naar jouw bedrijf. Natuurlijk doen we dat bouwkundig en installatietechnisch, maar we kijken ook naar jouw organisatie en cultuur. Voor zowel bestaande als nieuwe bouw.

Maatwerk brandveiligheid

Hoeveel mensen zitten er precies in jouw gebouw? En voldoen de (brand)veiligheidssystemen eigenlijk wel voor dat aantal? Veel ondernemers denken dat ze alles goed geregeld hebben, maar ervaring leert dat veel bedrijven niet eens aan de geldende wet- en regelgeving voldoen. Laat staan dat ze over extra risico’s hebben nagedacht.

We beginnen met een nulmeting van jouw gebouw. We kijken naar vluchtveiligheid én naar jouw organisatie. Neem bijvoorbeeld de zorgsector. Het aantal medewerkers krimpt, maar het aantal cliënten blijft gelijk of stijgt. Heb je dan nog wel genoeg bhv’ers? En wat als je een ruimte hebt bijgebouwd? Zijn er dan nog voldoende brandscheidingen? Wij brengen advies op maat uit. Ook voor gebouwen die tijdelijk in gebruik zijn en waar het risico wellicht nét even anders ligt. Je krijgt van ons een adviesrapport waarmee je jouw brandveiligheid écht goed regelt.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.