Graag wil ik mijzelf voorstellen: ik ben Scato Bakker en studeer Integrale Veiligheidskunde aan Hogeschool Saxion in Enschede. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Enschede.

Vanaf september ben ik begonnen met mijn meewerkstage bij Kijk op Veiligheid. Hier ga ik werken aan een stageopdracht met de kerntaken evalueren en implementeren. Voor de stageopdracht ga ik evalueren op welke manier de tools, templates en modellen van beheer gebruikt worden bij de opdrachtgevers en wat vervolgens de impact is op de organisatie. In de evaluatiefase ga ik vooral onderzoeken wat volgens de opdrachtgevers en collega’s van Kijk op Veiligheid een waardevolle toevoeging kan zijn in het gebruik van de tools, templates en modellen. Daarnaast ga ik in kaart brengen welke onderdelen juist onmisbaar zijn en eventueel uitgebreid dienen te worden.

De resultaten uit het evaluatierapport worden meegenomen bij het opstellen van het implementatieplan. Vervolgens ga ik in het implementatieplan verwerken op welke manier de tools, templates en modellen van beheer verbeterd kunnen worden en uiteindelijk succesvol kunnen worden geïmplementeerd.

Het uiteindelijke doel van mijn stage is het bijdragen aan de verbetering van de diensten die Kijk op Veiligheid verleent. Ik kijk uit naar een leerzame periode bij Kijk op Veiligheid en mijn eerste praktijkervaring op te doen.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.